Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisin birini dövdüğünü görmek

Rüyada polisin birini dövdüğünü görmek

Rüyada polisin birini dövdüğünü görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kazancın arttırılacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada polisin birini dövdüğünü gördüyseniz:

  • Başkalarının belli başlı kararlarını, başlangıçlarını ya da onlara uyan şeyleri önemsememelisiniz.

Rüyada polisin dövdüğünü görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polisi dövmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına yorulur.

Rüyada polis dövmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalettir.

Rüyada polisin birini dövdüğünü görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada polis ve tabanca görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, patron koltuğunda oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis üniforması giymek büyük atılımlar yapılacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Rüyada polisin evi aradığını görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine yorulur.

Rüyada bayan polis görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments