Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi dövdüğünü görmek

Rüyada bir kişiyi dövdüğünü görmek

Rüyada bir kişiyi dövdüğünü görmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada bir kişiyi dövdüğünü gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden bir kişiyle ilgili gerçeklerin farkına varabilirsiniz.

Rüyada ölmüş kişiyi dövmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, güzel bir evliliğe yorulur.

Rüyada bir kişiyi dövdüğünü görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalettir.

Rüyada kişiyi dövmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına işarettir.

Rüyada birçok kişiyi dövmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına alamet eder.

Rüyada birkaç kişiyi dövmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi dövmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek kudret ve hidayet sahibi olacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üç kişiyi dövmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments