Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini öldüresiye dövmek

Rüyada birini öldüresiye dövmek

Rüyada birini öldüresiye dövmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, neşesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini öldüresiye dövmek gördüyseniz:

  • Size haberler taşıyan kimseye fazla güvenmemelisiniz.

Rüyada birini öldüresiye dövmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada öldüresiye dövmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine rivayet eder.

Rüyada dedeyi dövmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine delalet eder.

Rüyada teyzeyi dövmek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada komşuyu dövmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına delalet eder.

Rüyada kayınvalidesini dövmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, onlara doyasıya sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cin dövmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kazancının iki kat artacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada kedi dövmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments