Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanus düşmek

Rüyada okyanus düşmek

Rüyada okyanus düşmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, çocuklarının fazla olacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, tatsız durumlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada okyanus düşmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız olay size mutluluk verebilir.

Rüyada okyanusa düşmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada okyanus düşmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına delalettir.

Rüyada okyanus üstünde uçmak işinden ve hayatından geri kalacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz yada okyanus görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, adımlarını daha sağlam atacağına yorulur.

Rüyada atlas okyanusu görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına inanılır.

Rüyada okyanus ve balık görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada sakin okyanus görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına delalet eder.

Rüyada okyanusta gemi görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments