Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanustan geçmek

Rüyada okyanustan geçmek

Rüyada okyanustan geçmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, saadetinin yükseleceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada okyanustan geçmek gördüyseniz:

  • Siz elinizden geleni yaptığınıza göre, artık yardım da isteyebilirsiniz.

Rüyada okyanusu yüzerek geçmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine delalet eder.

Rüyada okyanus geçmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada okyanustan geçmek sorunlarının son bulacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada yeşil okyanus görmek işinde çok ilerleyeceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz okyanus görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada okyanusta olduğunu görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına delalet etmektedir.

Rüyada okyanusa görmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada okyanus aşmak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments