Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanusta boğulmak

Rüyada okyanusta boğulmak

Rüyada okyanusta boğulmak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, kazancının da artacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada okyanusta boğulmak gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce önünüzü kontrol etmeli, ilerlemeden önce diğerlerinin ne söylediğini ya da yaptığını incelemelisiniz.

Rüyada okyanusta boğulmak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada okyanusta boğulduğunu görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada okyanusda boğulmak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada okyanusta balina görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına delalet etmektedir.

Rüyada okyanusta kalmak rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına yorulur.

Rüyada buz tutmuş okyanus görmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine alamet eder.

Rüyada okyanusa atlamak sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına işarettir.

Rüyada okyanusa dalmak son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments