Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanusa atlamak

Rüyada okyanusa atlamak

Rüyada okyanusa atlamak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, amaçlardan sapmaya yorulmaktadır.

Rüyada okyanusa atlamak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz sürece karşıt fikirlerle karşılaşmayacaksınız.

Rüyada okyanusa atlamak iflasın eşiğine geleceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada okyanusa girmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine işaret eder.

Rüyada okyanusta yunuslarla yüzmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine yorulur.

Rüyada okyanus üzerinde yürümek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada okyanusta balıklarla yüzmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada atlas okyanusu görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada okyanusta dalga görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına alamet eder.

Rüyada okyanusta yüzdüğünü görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments