Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanusta kalmak

Rüyada okyanusta kalmak

Rüyada okyanusta kalmak geçim derdi çekmeyeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, prestij sahibi olunacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada okyanusta kalmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, özel yaşamınızı kendinize saklamalısınız.

Rüyada okyanusta kalmak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada okyanusun ortasında kalmak kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada okyanusa açılmak iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada okyanusa atlamak rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, onun zamanını çalacağına alamet eder.

Rüyada okyanus suyu görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzlu okyanus görmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına inanılır.

Rüyada deniz ve okyanus görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada okyanusa düşmek huzura kavuşacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments