Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanusta boğulduğunu görmek

Rüyada okyanusta boğulduğunu görmek

Rüyada okyanusta boğulduğunu görmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada okyanusta boğulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişisel değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada okyanusta boğulmak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada okyanusda boğulmak o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, rahat bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada okyanusta boğulduğunu görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada okyanustan su içmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada okyanusun üzerinden uçmak artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada okyanusta köpek balığı görmek onu darda bırakmayacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada okyanusa girmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına delalet eder.

Rüyada okyanusun ortasında kalmak yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments