Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanusa dalmak

Rüyada okyanusa dalmak

Rüyada okyanusa dalmak elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okyanusa dalmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkileriniz ilgi alanlarınızı genişletmenize yardım edebilir.

Rüyada okyanusa dalmak artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine delalet eder.

Rüyada deniz okyanus görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine işaret eder.

Rüyada okyanusa girdiğini görmek herkesin takdirinin toplanacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakin okyanus görmek sevap işleyeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada okyanus üzerinde uçmak anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada okyanusa düştüğünü görmek süzüleceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına işarettir.

Rüyada buzlu okyanus görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına inanılır.

Rüyada okyanus deniz görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments