Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanusta balina görmek

Rüyada okyanusta balina görmek

Rüyada okyanusta balina görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, sabit geliri olacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada okyanusta balina gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilgili konuları kompanse edebilmek için kendi yapmanız gereken işlerden veya ihtiyaçlarınızdan zaman çalıyor olabilirsiniz.

Rüyada okyanusta balina görmek çevresindekilerle arasının açılacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada okyanusta sörf yapmak huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalettir.

Rüyada okyanusda gemi görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, neşesini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada okyanusa düştüğünü görmek hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada okyanus balığı görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada masmavi okyanus görmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada okyanusun içinde olmak esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına inanılır.

Rüyada derin okyanus görmek zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments