Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanus balığı görmek

Rüyada okyanus balığı görmek

Rüyada okyanus balığı görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, makamının sarsılmayacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, hasretliğin biteceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına alamet eder.

Rüyada okyanus balığı gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızı veya ticari bağlantılarınızı ilgilendiren ilişkilerinizin maddi anlamda size fayda mı yoksa zarar mı getirdiğini sorgulamaya başlayabilirsiniz.

Rüyada okyanusta balıklarla yüzmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına işarettir.

Rüyada okyanusda balık görmek çalıştığı yerde amir olacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada okyanus ve balık görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine rivayet eder.

Rüyada okyanusta balık tutmak bolluğun ve bereketin geleceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada okyanusta köpek balığı görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına işarettir.

Rüyada okyanus balığı görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada okyanusta balık görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada okyanus görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments