Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanusun içinde olmak

Rüyada okyanusun içinde olmak

Rüyada okyanusun içinde olmak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, kendisine kızacağına işarettir.

Rüyada okyanusun içinde olmak gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir yakınınızdan alacağınız haber üzerine harekete geçebilirsiniz.

Rüyada okyanusun içinde olmak amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, adını aklamayı başaracağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine alamet eder.

Rüyada okyanus dalgası görmek bol muhabbette olacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, kişinin kazancının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada okyanusta boğulduğunu görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına inanılır.

Rüyada okyanusda gemi görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine yorulur.

Rüyada okyanusda balık görmek dertlerin günden güne artacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada okyanusu yüzerek geçmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada okyanusun dibinde olmak projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada buz tutmuş okyanus görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, çözüm yolları bulamayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments