Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanusta sörf yapmak

Rüyada okyanusta sörf yapmak

Rüyada okyanusta sörf yapmak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kurulu düzeninin olacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada okyanusta sörf yapmak gördüyseniz:

  • Rahatsız edici bazı şeyleri veya ufak tefek problemleri görmezden gelmeniz problemlerin yok olmasını ya da uzaklaşmasını değil, daha da büyümesine neden olabilir.

Rüyada okyanusta sörf yapmak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye yorulur.

Rüyada suda sörf yapmak önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada sörf yapmak düzenin bozulacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sörf yapan birini görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, arabasını ve toprağının olacağına işarettir.

Rüyada sörf dalgası görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sörf yapanları görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde sörf yapanları görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına delalettir.

Rüyada sörf tahtası görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments