Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masmavi okyanus görmek

Rüyada masmavi okyanus görmek

Rüyada masmavi okyanus görmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada masmavi okyanus gördüyseniz:

  • Değer verdiğiniz kişileri yatıştırmanız veya huzura kavuşturmanız gerekebilir.

Rüyada masmavi okyanus görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada masmavi durgun deniz görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada masmavi gökyüzü görmek işbirliği içinde olacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünü masmavi görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada masmavi berrak deniz görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masmavi bir deniz görmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada masmavi gözlü bebek görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada masmavi nehir görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments