Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanusa düştüğünü görmek

Rüyada okyanusa düştüğünü görmek

Rüyada okyanusa düştüğünü görmek günah işlemekten korunacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine işaret eder.

Rüyada okyanusa düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak özel yaşamınızda sıkıntı yaratabilir.

Rüyada okyanusa düştüğünü görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada okyanusun taştığını görmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada hint okyanusu görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okyanusta balık tutmak parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına alamet eder.

Rüyada okyanusda yüzdüğünü görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, işlerini toparlayacağına yorulur.

Rüyada buz tutmuş okyanus görmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, yeni ev eşyaları alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada okyanusta gemi görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, canını ve malını hiçe sayacağına tabir olunur.

Rüyada hint okyanusunu görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments