Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanusa bakmak

Rüyada okyanusa bakmak

Rüyada okyanusa bakmak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, her zaman sevgi göreceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına işarettir.

Rüyada okyanusa bakmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar koşullar öyle gerektiriyor gibi görünse de, prensiplerinizden vazgeçmeniz veya olmadığınız birisi gibi davranmaya çalışmanız gerekmiyor.

Rüyada okyanusa bakmak işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına inanılır.

Rüyada okyanusda yüzdüğünü görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, çok sevinçli haberler alacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada okyanusta yürümek kazancının tükenmeyeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada okyanusun yükseldiğini görmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada okyanustan su içmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına işarettir.

Rüyada derin okyanus görmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada okyanusta boğulduğunu görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, ağız tadından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hint okyanusu görmek rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments