Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanusa girdiğini görmek

Rüyada okyanusa girdiğini görmek

Rüyada okyanusa girdiğini görmek adeta havalara uçacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada okyanusa girdiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi baskı kurmaya çalışabilir veya fikirlerinde ısrarcı olabilirler.

Rüyada okyanusa girdiğini görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine yorulur.

Rüyada okyanusta gemide olmak geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine işarettir.

Rüyada hint okyanusunu görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına inanılır.

Rüyada okyanusta sörf yapmak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine işarettir.

Rüyada okyanusa atlamak yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet eder.

Rüyada okyanustan geçmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada okyanusun ortasında olmak sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada okyanusa düşmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments