Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hint okyanusunu görmek

Rüyada hint okyanusunu görmek

Rüyada hint okyanusunu görmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına tabir olunur.

Rüyada hint okyanusunu gördüyseniz:

  • İlk işin ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranı düzeltmek olsun.

Rüyada hint okyanusu görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine delalettir.

Rüyada hint okyanusunu görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hint kınası görmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine alamet eder.

Rüyada hint bülbülü görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, haksızlıklara uğranılacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hint horoz görmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada hint keneviri görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada hint inciri görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada hint kumaşı görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments