Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanusun taştığını görmek

Rüyada okyanusun taştığını görmek

Rüyada okyanusun taştığını görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine yorulur.

Rüyada okyanusun taştığını gördüyseniz:

  • Maddi kazanç getirecek konulara öncelik tanınması gerekiyor.

Rüyada okyanusun taştığını görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada okyanus ve balık görmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada okyanus balığı görmek problemleri teker teker çözeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine rivayet eder.

Rüyada okyanusda gemi görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okyanusda balık görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, hayata daha sıkı tutunacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine yorulur.

Rüyada okyanusta gemide olmak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına işaret eder.

Rüyada okyanusta boğulmak çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine alamet eder.

Rüyada okyanus düşmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments