Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanusta olmak

Rüyada okyanusta olmak

Rüyada okyanusta olmak kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kafasının da rahat edeceğine, içini açmaya karar vereceğine, Tövbe Edeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine yorulur.

Rüyada okyanusta olmak gördüyseniz:

  • Ne söylemek veya yapmak istediğinizin farkındasınız.

Rüyada büyük okyanus görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, hayırlı bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada okyanusda gemi görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada okyanusta boğulduğunu görmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, başarısının artacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okyanusta yürümek anne baba ile ters düşüleceğine, mutluluğu yakalayacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada okyanusa dalmak daha temkinli ve garantici olacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına delalettir.

Rüyada okyanusta kalmak rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kazancının yerine gelmesine inanılır.

Rüyada okyanusta olduğunu görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada okyanusta balıklarla yüzmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments