Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından kovalanmak

Rüyada biri tarafından kovalanmak

Rüyada biri tarafından kovalanmak onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada biri tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Uyarılara kulak vermelisiniz.

Rüyada erkekler tarafından kovalanmak kişinin yüzünün güleceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah at tarafından kovalanmak işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın tarafından kovalanmak kişinin hayatının değişeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına yorulur.

Rüyada atlılar tarafından kovalanmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin günden güne artacağına işarettir.

Rüyada polisler tarafından kovalanmak her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocası tarafından kovalanmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine inanılır.

Rüyada ölüler tarafından kovalanmak yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalet eder.

Rüyada balık tarafından kovalanmak ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, daha çok çalışılacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments