Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilki tarafından kovalanmak

Rüyada tilki tarafından kovalanmak

Rüyada tilki tarafından kovalanmak sıhhat ve moral bulacağına, büyük başarılara kazanılacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada tilki tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan kişiler güven telkin etmiyor olabilir.

Rüyada tilki tarafından kovalanmak aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine tabir olunur.

Rüyada tilki tarafından ısırılmak edilen duaların tutacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada vahşi hayvan tarafından kovalanmak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, giderlerin artış göstereceğine, planlarının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada geyik tarafından kovalanmak mutlu ve keyifli hissedeceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada vahşi hayvanlar tarafından kovalanmak atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, yılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at tarafından kovalandığını görmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, işlerini büyüteceğine, çok büyük kazançlar getireceğine rivayet eder.

Rüyada kızgın boğa tarafından kovalanmak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurt tarafından kovalanmak kazancın sürekli artacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments