Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at tarafından kovalanmak

Rüyada at tarafından kovalanmak

Rüyada at tarafından kovalanmak sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eğleneceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine alamet eder.

Rüyada at tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla şey yapmak ya da çok fazla şeye sahip olmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada siyah at tarafından kovalanmak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz at tarafından kovalanmak alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada atlılar tarafından kovalanmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine delalettir.

Rüyada at tarafından kovalandığını görmek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada atlar tarafından kovalanmak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada atlar tarafından kovalandığını görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, zararın gittikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at tarafından kovalanmak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada bir hayvan tarafından kovalanmak başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments