Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküz pisliği görmek

Rüyada öküz pisliği görmek

Rüyada öküz pisliği görmek rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, gözünün yaşını sileceğine yorulmaktadır.

Rüyada öküz pisliği gördüyseniz:

  • Yeni alanlara ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada öküz pisliği görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, üzerinde kafa yoracağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Rüyada öküzlerin dövüştüğünü görmek sıkıntılarının artacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada öküzün kesildiğini görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada öküzün konuştuğunu görmek en küçük sorunda parlayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada öküz dışkısı görmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öküzle tarla sürmek dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine inanılır.

Rüyada öküzden korkmak yeni siparişler alacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada öküzün kovaladığını görmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments