Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküzün konuştuğunu görmek

Rüyada öküzün konuştuğunu görmek

Rüyada öküzün konuştuğunu görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, başının ağrıyacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, rütbenin yükseleceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine delalettir.

Rüyada öküzün konuştuğunu gördüyseniz:

  • Rahatsız edici misafirler gelebilir.

Rüyada öküzün konuştuğunu görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ağız tadı ile yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada konuşan öküz görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, iflas edeceğine delalet eder.

Rüyada öküz ölüsü görmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada öküz dışkısı görmek zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine işaret eder.

Rüyada koşan öküz görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, kazancının yerine gelmesine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada öküze su vermek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, gelirinin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde öküz görmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada öküzle çift sürmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments