Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküzden korkmak

Rüyada öküzden korkmak

Rüyada öküzden korkmak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, patron koltuğuna yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada öküzden korkmak gördüyseniz:

  • Sizin ya da karşınızdaki kişilerin kayıtsız kalmaları durumunda tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada öküzden korkmak zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuzlu öküz görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada öküzle tarla sürmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, işinde dar boğaza gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öküz ve boğa görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada kızgın öküz görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, mutluluk dolu haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada öküz kafası görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada öküz koşmak kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada öküzle konuşmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments