Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküz dışkısı görmek

Rüyada öküz dışkısı görmek

Rüyada öküz dışkısı görmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada öküz dışkısı gördüyseniz:

  • Bazı konularda frene basmak veya bazı konuları ısrarla zorlamaktan vazgeçmek zor olsa da, denemeniz gerekiyor.

Rüyada öküz dışkısı görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada yılan dışkısı görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına yorulur.

Rüyada eşinin dışkısını görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin dışkısını yediğini görmek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada dışkısını temizlemek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına delalettir.

Rüyada köpek dışkısı yemek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada dışkıyı temizlemek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek dışkısı yemek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments