Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküzle tarla sürmek

Rüyada öküzle tarla sürmek

Rüyada öküzle tarla sürmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayır ve bereketin artmasına, yönetici makamına oturacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına alamet eder.

Rüyada öküzle tarla sürmek gördüyseniz:

  • Evde değişiklik planlayabilirsiniz.

Rüyada öküzlerle tarla sürmek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öküzle tarla sürmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada öküzle çift sürmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarla sürmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada atla tarla sürmek sevindirici olaylar yaşayacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada araba sürmek yeni bir semte taşınılacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada traktörle tarla sürmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada öküz almak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, verimliliğinin de artacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments