Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküzün kovaladığını görmek

Rüyada öküzün kovaladığını görmek

Rüyada öküzün kovaladığını görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, rakiplerine yenileceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada öküzün kovaladığını gördüyseniz:

  • Çabuk bir yargıya varmaktan veya belli konularda yardım önermekten kaçınmalısınız.

Rüyada öküz kovaladığını görmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada öküzün kovaladığını görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına yorulur.

Rüyada öküz kovalamak kendisini kurtuluşa götüreceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına işarettir.

Rüyada öküzü kovalamak bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada öküz yavrusu görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir çift öküz görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öküz tarafından kovalanmak maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, hayatının iyileşeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük öküz görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments