Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküz dövüşü görmek

Rüyada öküz dövüşü görmek

Rüyada öküz dövüşü görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada öküz dövüşü gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirebilir veya bağlayıcı sözler verebilirsiniz.

Rüyada öküz dövüşü görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada öküzlerin dövüştüğünü görmek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına alamet eder.

Rüyada kılıçla dövüştüğünü görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğa dövüşü görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada köpek dövüştürmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dövüş görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada kılıç dövüşü yapmak bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada dövüşenleri görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, dünya malı elde edeceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments