Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu boğazlamak

Rüyada çocuğunu boğazlamak

Rüyada çocuğunu boğazlamak ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu boğazlamak gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada çocuğunu boğazlamak kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada horoz boğazlamak maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada inek boğazlamak eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada insan boğazlamak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, kişinin şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada anneyi boğazlamak yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, geçim derdine düşeceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına delalet eder.

Rüyada kızını boğazlamak kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun boğazlamak maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına yorulur.

Rüyada kedi boğazlamak başarılı adımlar atacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, elinin darlıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments