Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ata saman yedirmek

Rüyada ata saman yedirmek

Rüyada ata saman yedirmek kişinin hayat sevincinin artacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ata saman yedirmek gördüyseniz:

  • Göz kamaştıran haliniz kıskanç kişilerin ilgisini üzerinizde topluyor.

Rüyada ata saman yedirmek rahat ve huzurlu olunacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ata saman vermek en doğru şekilde öğreneceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına işarettir.

Rüyada samanlıkta yumurta görmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, üstünlük elde edeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada buğday ve saman görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, güleceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada samanlı çamur görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine delalet eder.

Rüyada evinde saman görmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, rızkının kesileceğine tabir olunur.

Rüyada eve saman doldurmak hak yemeyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, kızgınlıkların geçeceğine delalettir.

Rüyada saman yüklü kamyon görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, hafifleyeceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments