Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ata ot yedirmek

Rüyada ata ot yedirmek

Rüyada ata ot yedirmek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zamandan da kar edeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ata ot yedirmek gördüyseniz:

  • Karşı tarafın kendiliğinden anlamasını beklemekten daha yararlı olabilir.

Rüyada ata ot yedirmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ata ot vermek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine yorulur.

Rüyada ineğin ot yediğini görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada ot yediğini görmek içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, kendi geleceğine delalettir.

Rüyada yeşil ot yediğini görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına işaret eder.

Rüyada koyuna ot yedirmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada ata saman yedirmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ata şeker yedirmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments