Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okuldan mezun olamamak

Rüyada okuldan mezun olamamak

Rüyada okuldan mezun olamamak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, gelirinin çoğalacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, başkalarının malına göz dikeceğine işaret etmektedir.

Rüyada okuldan mezun olamamak gördüyseniz:

  • Bazı ailevi sorunlar sizi fazlasıyla üzebilir.

Rüyada okuldan mezun olduğunu görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada okuldan mezun olamamak karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına delalet eder.

Rüyada bir okuldan mezun olmak kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına alamet eder.

Rüyada okuldan mezun olmak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına tabir olunur.

Rüyada mezun olduğum okulu görmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada liseden mezun olduğunu görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine işaret eder.

Rüyada mezun olmak çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezun olmadığını görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, kazancın artacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments