Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul arkadaşıyla konuşmak

Rüyada okul arkadaşıyla konuşmak

Rüyada okul arkadaşıyla konuşmak kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, işlerine yeni işler katacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, ele geçen parada artış olacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada okul arkadaşıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirsiniz.

Rüyada okul arkadaşıyla konuşmak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine delalettir.

Rüyada okul müdürüyle konuşmak sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada okulda telefonla konuşmak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine yorulur.

Rüyada okul arkadaşını öpmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada eski okul arkadaşımı görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine, gelişim içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada eski bir okul arkadaşını görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına yorulur.

Rüyada eski okulunu ve arkadaşlarını görmek tüm parasını kaybedeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalet eder.

Rüyada eski okul arkadaşları görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments