Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla biriyle konuşmak

Rüyada telefonla biriyle konuşmak

Rüyada telefonla biriyle konuşmak yeni bir karar alma sürecine girileceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, kederinin dağılacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonla biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • İş konusunda henüz büyük bir maddi ilerleme olmasa da çok güçlü olacağınız bir konuma girebilirsiniz.

Rüyada telefonda yabancıyla konuşmak parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığı erkekle telefonda konuşmak atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, haneye nifak gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada patronuyla telefonda konuşmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine delalettir.

Rüyada arkadaşla telefonla konuşmak yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, maddi kayıpların olacağına, ticaretinin gelişeceğine delalet eder.

Rüyada ablayla telefonda konuşmak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına inanılır.

Rüyada ünlü birisiyle telefonda konuşmak kötü yollara gireceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada annemle telefonla konuşmak gereksiz bir harcama yapılacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, evlatlarının hayrını göreceğine tabir olunur.

Rüyada avukatla telefonda konuşmak günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments