Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul tamir etmek

Rüyada okul tamir etmek

Rüyada okul tamir etmek böylece işlerini yoluna sokacağına, işlerin kara geçeceğine, muradının gerçekleşeceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, işinde aranan biri haline geleceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada okul tamir etmek gördüyseniz:

  • Sağlınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Rüyada okul tamir etmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada kabir tamir etmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına tabir olunur.

Rüyada tamir aletleri görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına inanılır.

Rüyada pencere tamir etmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada tamir görmek sıkıntıların aşılacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonu tamir ettirmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, dayanışma içinde kalacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine delalet eder.

Rüyada ev tamir etmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada oto tamircisi görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments