Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev tamir etmek

Rüyada ev tamir etmek

Rüyada ev tamir etmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, bilgi ile donanacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, kendisini yıpratacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına yorulur.

Rüyada ev tamir etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler öneri, tavsiye ya da yorumlarınıza ihtiyaç duymuyor veya sizi yanlış anlıyor olabilir.

Rüyada eski ev tamir etmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, kötü sözler duyacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde tamir görmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev tamir edildiğini görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, düşmanından uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir evi tamir etmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, mevkilerinin yüksek olacağına delalettir.

Rüyada evi tamir etmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada evi tamir ettirmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, amacına ulaşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada ev tamir ettirmek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev alıp tamir etmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments