Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere tamir etmek

Rüyada pencere tamir etmek

Rüyada pencere tamir etmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, işinin başına geçeceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencere tamir etmek gördüyseniz:

  • Halen sizin isteğiniz dahilindeyken veya hazırlıksız yakalanmamak için işinizle ilgili genişleme planları yapmalısınız.

Rüyada pencere tamir etmek mal ve mülk sahibi olunacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işarettir.

Rüyada su tamir etmek yüksek tahsil yapacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına delalettir.

Rüyada tamirci olmak yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına delalet eder.

Rüyada camiyi tamir etmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tamir edilen ev görmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Rüyada kapı kilidi tamir etmek umutların yıkılacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına delalettir.

Rüyada yol tamir etmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, tartışma yaşayacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına alamet eder.

Rüyada televizyon tamir ettirmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, hileye, fesada bulaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments