Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tamir görmek

Rüyada tamir görmek

Rüyada tamir görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, işe zorla gidip geleceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tamir gördüyseniz:

  • Maddi anlamda da bazı başlıklar daha fazla ilgi çekebilir.

Rüyada kapı tamir etmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada motor tamiri görmek rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine yorulur.

Rüyada camii tamir etmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, daha kötü günler yaşayacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapıyı tamir etmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabayı tamir ettirmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada tamirci görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, hayırlı bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada saat tamircisi görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, para kazanmasına da vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada ev tamir edildiğini görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments