Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul müdürü görmek

Rüyada okul müdürü görmek

Rüyada okul müdürü görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada okul müdürü gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla görüşebilir, bazı grup arkadaşlarıyla bir araya gelebilir veya yeni bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada okul müdürü görmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına yorulur.

Rüyada eski okul müdürü görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada okul müdürü olmak verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, hayırlı bir yola girileceğine inanılır.

Rüyada okulun müdür yardımcısını görmek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada okul müdürüyle konuşmak hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, para kazanmasına da vesile olacağına delalettir.

Rüyada okul müdürüyle tartışmak korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada okul müdür yardımcısı görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada okul müdürünü görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments