Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul müdürünü görmek

Rüyada okul müdürünü görmek

Rüyada okul müdürünü görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, huzurlu günlerin geleceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okul müdürünü gördüyseniz:

  • Size ekstra kazanç getirecek parlak fikirleriniz olabilir.

Rüyada okul müdürü görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına yorulur.

Rüyada okul müdürü olmak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada okul müdürüyle kavga etmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada okul müdür yardımcısı görmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada okul müdürünü dövmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, büyük sorunlar yaşanacağına, acılarını dindireceğine rivayet eder.

Rüyada eski okul müdürü görmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, mutluluk ve saadete delalettir.

Rüyada okul müdürüyle konuşmak zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, rahat nedir öğreneceğine yorulur.

Rüyada okul müdür yardımcısını görmek yeni bir şehre yerleşileceğine, maddi gücünü yitireceğine, kişisel problemlerini çözeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments