Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul müdür yardımcısı görmek

Rüyada okul müdür yardımcısı görmek

Rüyada okul müdür yardımcısı görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, yol kat edeceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada okul müdür yardımcısı gördüyseniz:

  • Biraz da spor yaparsanız herşey yoluna girebilir.

Rüyada okul müdür yardımcısını görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada okul müdür yardımcısı görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada okulun müdür yardımcısını görmek korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada müdüre yardım etmek güvenliğinden vazgeçeceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına, kazançlı işler yapacağına inanılır.

Rüyada müdür yardımcısı görmek geniş geniş yaşayacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada genel müdür yardımcısı görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada müdür yardımcısı olmak sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada müdür yardımcısı olduğunu görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments