Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski okul müdürü görmek

Rüyada eski okul müdürü görmek

Rüyada eski okul müdürü görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski okul müdürü gördüyseniz:

  • Romantizm önemli bir ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada eski okul müdürü görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, elini haramdan uzak tutacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada okulun müdür yardımcısını görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okul müdürüyle tartışmak makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada okul müdürüyle konuşmak işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada okul müdürünü dövmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada okul müdürü olmak hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına delalettir.

Rüyada okul müdür yardımcısı görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet eder.

Rüyada okul müdürüyle kavga etmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments