Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul müdürü olmak

Rüyada okul müdürü olmak

Rüyada okul müdürü olmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okul müdürü olmak gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı olaylar duygusal huzursuzluklar yaratabilir.

Rüyada eski okul müdürü görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, muradın yerine geleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına yorulur.

Rüyada okul müdürü olmak eş ve evlat sahibi olacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada okul müdürünü dövmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine tabir olunur.

Rüyada okul müdür yardımcısı görmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada okulun müdür yardımcısını görmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada okul müdürünü görmek sürekli dua alarak yaşayacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına tabir olunur.

Rüyada okul müdürüyle kavga etmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına yorulur.

Rüyada okul müdürüyle tartışmak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments