Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kollarını yara görmek

Rüyada kollarını yara görmek

Rüyada kollarını yara görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye işarettir.

Rüyada kollarını yara gördüyseniz:

  • İlişkinizi yönetme potansiyelinizi gösterirken, karşınızdaki kişiyi kıracak davranışlardan sakınmalısınız.

Rüyada kolunu yara görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada kolunda yara olduğunu görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına işarettir.

Rüyada kolda yara görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kollarında yara görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına inanılır.

Rüyada kolunun yaralandığını görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kolunda yara görmek gergin olacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, yetkili bir göreve atanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolunda yaralar görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolunda yaralar çıktığını görmek beklenilen takdiri alacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments