Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilinin yara olduğunu görmek

Rüyada dilinin yara olduğunu görmek

Rüyada dilinin yara olduğunu görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, ele geçen kazancın azalacağına, yönetici makamına oturacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilinin yara olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle beraber olarak sakinleşin.

Rüyada dili yara görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dilinin yara olduğunu görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada dil yarası görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına işarettir.

Rüyada dil temizlemek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilmediği dili konuşmak uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin dilinin koptuğunu görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, engel tanımayan biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilini temizlemek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine işarettir.

Rüyada insan dili görmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, ferah bir eve geçileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments