Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada başkasını uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada başkasını uçurumdan düştüğünü görmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren tavsiyeler söz konusu olabilir.

Rüyada kardeşini uçurumdan düşerken görmek başarının garantileneceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını uçurumdan düştüğünü görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşerken görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine işarettir.

Rüyada çocuğunun uçurumdan düştüğünü görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, zenginliğe delalettir.

Rüyada arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtulmak emeklerin boş yere harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu uçurumdan düşerken görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, saadetinin yükseleceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak mevkie edineceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments