Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun suya düştüğünü görmek

Rüyada oğlunun suya düştüğünü görmek

Rüyada oğlunun suya düştüğünü görmek hayırla yad etmeye, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzurunun artacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına işarettir.

Rüyada oğlunun suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme eğilimindesiniz.

Rüyada oğlunun suya düştüğünü görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü görmek darlanacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun denize düştüğünü görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun çukura düştüğünü görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine işarettir.

Rüyada oğlunun kuyuya düştüğünü görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük zararlar edileceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun binadan düştüğünü görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, borçlarının da kapanacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu düşerken görmek üzücü olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, kazancının helal para olacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun uçuruma düştüğünü görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments